Geachte bezoeker, tot onze spijt moeten wij u vooraf over het volgende informeren.
Onze handelsnaam Huisportaal.nl wordt momenteel door een internationale misdaad organisatie misbruikt op marktplaats.nl en andere verkoop portalen.
Deze criminelen handelen vanuit onze naam en communiceren via e-mail adressen van het domein huisportaal.com Alle communicatie vanaf dit domein moet u als frauduleus beschouwen.
Op verzoeken met betrekking tot het overmaken van geld of het verstrekken van persoonlijke gegevens, vragen wij u vooral niet te reageren!
Mocht u vragen hebben met betrekking tot onze dienstverlening? Vragen wij u contact op te nemen via 085-7820000, of via [email protected]

Gratis waardebepaling voor je huis

Woning op Funda

Weten wat je woning waard is?
Bij onze gratis waardecheck bekijkt één van onze makelaars jouw woning virtueel om de geschatte waarde van jouw woning te bepalen. Het is dus een schatting en geen taxatie die je nodig hebt voor bijvoorbeeld je hypotheek. Wel biedt het je inzicht in de woningmarkt en de actuele waarde van je huis. Sta jij momenteel op het punt om je woning te verkopen? Maak dan een vliegende start en vraag direct een gratis waardebepaling hieronder aan. Geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting! Vul hieronder je contactgegevens is en wij bellen je terug als het jou uitkomt.

Gratis adviesgesprek

Een online huis verkopen met HuisPortaal.nl. Dat werkt zo!

Schrijf een leuke tekst over je woning, maak sfeervolle foto’s en upload alles naar HuisPortaal.nl. Vervolgens gaan onze NVM makelaars voor je aan de slag. Binnen een paar dagen staat je huis op Funda en ontvang je de eerste aanvragen. Je huis verkopen was nog nooit zo gemakkelijk.Online je huis verkopen

Wij werken samen met:

Huis op Funda NVM Makelaar Onderdeel van vb&t makelaars Veilig betalen met iDeal Service beloond met een 9,2 - Kiyoh

Al 4.386 woningen zijn verkocht en verhuurd via HuisPortaal.nl