Open Huizen Dag

Woning op Funda

Doe mee met de NVM open huizen dag - 7 april 2018

Op 7 april 2018 van 11:00 tot 15:00 uur is er weer een NVM Open Huizen Dag!

De vorige editie van de NVM Open Huizen dag werd druk bezocht met ruim 100.000 bezoeken bij 22.000 woningen die deelnamen. Daarmee is deze dag uitgegroeid tot een populaire dag voor zowel huizenzoekers als verkopers!

Tijdens deze dag is het mogelijk voor potentiele kopers om op één dag meerdere woningen te bekijken zonder dat ze hiervoor een afspraak hoeven te maken. Voor jou als verkoper biedt dit de uitgelezen kans om jouw woning aan een groot aantal huizenzoekers te laten zien. Open huizen dag 2017

Wilt u ook deelnemen aan de NVM Open Huizen Dag?

Ja, ik wil mijn huis verkopen via HuisPortaal.nl en neem graag kosteloos deel aan de NVM Open Huizen Dag. Indien je deel wilt nemen aan de NVM Open Huizen Dag dan kun je jouw woning voor 2 april 2018 aanmelden via onze website en daarbij kun je aangeven dat je deel wilt nemen aan deze dag.

Je kunt hierbij kosteloos deelnemen en krijgt zelfs een gratis raamposter toegestuurd zodat jouw woning extra opvalt!

Over HuisPortaal.nl

HuisPortaal.nl is een landelijke online NVM makelaar en staat voor het samen verkopen of verhuren van jouw woning.

Slechts in 3 stappen je huis online:

  1. 1. Je schrijft zelf een tekst en maakt foto's van jouw woning. Wij plaatsen jouw advertentie op Funda, de website van HuisPortaal.nl en onze social media.
  2. 2. Je ontvangt promotiemateriaal in de vorm van een raamposter of V-bord. Wij nemen jouw woning op en geven een advies-vraagprijs.
  3. 3. Je maakt zelf afspraken met kandidaat-kopers en leidt ze rond. HuisPortaal.nl bemiddelt bij het onderhandelen en begeleidt de verkoop tot de notaris.

Contact opnemen

Middels het het contactformulier op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling!

Verkoopplannen? Dan is de NVM open huizen route een mooie extra verkoopkans!

Slechts in 3 stappen je huis op Funda

Je huis op Funda

Wij werken samen met:

Huis op Funda NVM Makelaar Veilig betalen met iDeal

Al 1330 woningen zijn verkocht en verhuurd via HuisPortaal

Volg ons op social media: