Stille Verkoop

Woning op Funda

Je woning via een stille verkoop verkopen? Dat kan voordelig bij HuisPortaal.nl
Wil je jouw huis verkopen, maar dit niet aan het grote publiek kenbaar maken? Dan biedt HuisPortaal.nl de oplossing met de stille verkoop. Wanneer een woning in de stille verkoop staat wil dit zeggen dat de woning niet actief wordt aangeboden op Funda en/ of andere verkoopsites. Is dit iets voor jouw woning? Kies een pakket en ga direct aan de slag.

Wat is een stille verkoop?

Soms komt het voor dat een woning wordt aangeboden in de stille verkoop. Wanneer een woning in de stille verkoop staat wil dit zeggen dat de woning niet actief wordt aangeboden op Funda en/ of andere verkoopsites. Een verkoper wil soms geen bord in de tuin en ook niet er veel mensen op de woning reageren. Deze wil slechts dat er enkel serieuze belangstellende naar de woning komen kijken, welke al geselecteerd zijn door een makelaar. Een andere reden welke vaak voorkomt kan zijn dat een verkoper niet wil dat de directe omgeving op de hoogte is dat de woning te koop wordt aangeboden. Echter wanneer de woning in de stille verkoop staat is deze wel zichtbaar in het uitwisselingssysteem voor andere makelaars, welke vaak ingeschreven zoekers in hun portefeuille hebben staan. Indien de woning voldoet aan hun zoekprofiel dan kunnen ze deze voorstellen aan deze zoekers. Over het algemeen neemt het verkooptraject van een woning welke in de stille verkoop staat meer tijd in beslag dan een normaal verkooptraject. De reden hiervoor is natuurlijk omdat de woning door veel minder mensen onder de aandacht komt.

Je woning via HuisPortaal.nl in de stille verkoop zetten

Indien je jouw woning ook in de stille verkoop wenst te plaatsen, zal er wel een opnamegesprek plaatsvinden met een makelaar van HuisPortaal.nl. Ook zal u de NVM vragenlijst bij verkoop woning en de lijst van zaken in moeten vullen en ook de vraagprijs wordt vooraf bepaald in overleg met u. Tevens zal er een opdracht tot dienstverlening door ons worden opgesteld waarin wordt vermeld dat de woning in de stille verkoop zal worden aangeboden. Tijdens het opname gesprek zal de strategie tijdens het stille verkoop traject worden besproken en nader worden toegelicht.

Hoe de woning in het makelaarssysteem komt te staan wordt vooraf met u besproken.

Je kunt ervoor kiezen om de woning met of zonder foto’s in het makelaarssysteem weer te geven, je kunt de vraagprijs aangeven, maar de prijs op aanvraag of zelfs bieden vanaf zijn ook opties die mogelijk zijn.

Uiteraard is het van belang dat verder alle gegevens en kenmerken van de woning in het systeem worden weergegeven. Denk hierbij aan de ligging, kadastrale gegevens, de kenmerken van de woning zoals onder andere het type van de woning, isolatie, indeling van de woning, oppervlakte van de tuin, type verwarming, warmwatervoorziening, overige voorzieningen, woonoppervlakte en inhoud van de woning en het energielabel. En natuurlijk ook een pakkende verkooptekst.

Je woning uit de stille verkoop halen

Een verkoper die zijn woning door HuisPortaal.nl in de stille verkoop heeft aangeboden kan op een later moment altijd nog beslissen om de woning in de actieve verkoop aan te bieden. Omdat alle voorbereidingen dan al zijn getroffen kan dit vaak in een korte tijd worden gerealiseerd. De woning zal dan alsnog op Funda en/of andere verkoopsites worden aangeboden en ook een verkoopbord of poster zal naar je worden opgestuurd.

Voor meer informatie over onze pakketten neem contact op met één van onze medewerkers op telefoonnummer 085-78200 00 of vul het contactformulier in op onze website.

Waarom de stille verkoop via HuisPortaal.nl?

Wil je zelf je huis in de stille verkoop zetten, maar tegelijk ook wilt profiteren van de kennis van een gecertificeerde NVM makelaar? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Dit kun je sowieso van ons verwachten:

  1. Het grootste bereik van Nederland: we plaatsen je huis op Funda en andere woonsites én zetten daarnaast social media in voor extra publiciteit. Hierdoor bereiken we maandelijks een miljoen huizenzoekers. Met afstand het grootste bereik in Nederland.
  2. Top service: misschien omdat je alles regelt met dezelfde makelaar, misschien omdat we altijd voor je klaar staan. Feit is dat onze klanten ons beoordelen met een 8,8. Daar zijn we uiteraard heel trots op :).
  3. Met HuisPortaal.nl behaal je resultaat: we bestaan pas een aantal jaren. Toch zijn we al betrokken geweest bij meer dan 1.300 verkopen. En ook niet onbelangrijk: een huis staat gemiddeld drie maanden te koop én we verkopen vrijwel altijd boven de vraagprijs. Een geruststellende gedachte.
  4. Scherp tarief: je betaalt alleen voor de makelaarsdiensten die je echt nodig hebt. Daarom vragen we een stuk minder dan reguliere makelaars. Maar ook onder online makelaars behoren wij tot de voordeligste van het land.

Zelf huis verkopen zonder makelaar met hulp van HuisPortaal.nl? Dat werkt zo!

Schrijf een leuke tekst over je woning, maak sfeervolle foto’s en upload alles naar HuisPortaal.nl. Vervolgens gaan onze NVM makelaars voor je aan de slag. Binnen een paar dagen staat je huis op Funda en ontvang je de eerste aanvragen. Je huis verkopen was nog nooit zo gemakkelijk.Zelf huis verkopen zonder makelaar

Wij werken samen met:

Huis op Funda NVM Makelaar Onderdeel van vb&t makelaars Veilig betalen met iDeal Service beloond met een 9,8 - Kiyoh

Al 4.793 woningen zijn verkocht en verhuurd via HuisPortaal.nl