Geachte bezoeker, tot onze spijt moeten wij u vooraf over het volgende informeren.
Onze handelsnaam Huisportaal.nl wordt momenteel door een internationale misdaad organisatie misbruikt op marktplaats.nl en andere verkoop portalen.
Deze criminelen handelen vanuit onze naam en communiceren via e-mail adressen van het domein huisportaal.com Alle communicatie vanaf dit domein moet u als frauduleus beschouwen.
Op verzoeken met betrekking tot het overmaken van geld of het verstrekken van persoonlijke gegevens, vragen wij u vooral niet te reageren!
Mocht u vragen hebben met betrekking tot onze dienstverlening? Vragen wij u contact op te nemen via 085-7820000, of via [email protected]

Aankoopmakelaar

Woning op Funda

Aankoopmakelaar voor €1.995,-
Wil jij veilig jouw droomhuis kopen? Maak dan gebruik van de HuisPortaal.nl aankoopmakelaar! Je start zelf je zoektocht naar een woning en voert zelf de eerste bezichtiging uit. Wanneer je interesse hebt in de woning kan de NVM makelaar je verder begeleiden in het proces om de woning aan te kopen. Met bieden of onderhandelen staat de makelaar je bij. Wij kunnen je helpen met je aankoop in heel Nederland. Meer informatie? Vul hieronder je contactgegevens is en wij bellen je terug als het jou uitkomt.

Aankoopmakelaar

Een online huis verkopen met HuisPortaal.nl. Dat werkt zo!

Schrijf een leuke tekst over je woning, maak sfeervolle foto’s en upload alles naar HuisPortaal.nl. Vervolgens gaan onze NVM makelaars voor je aan de slag. Binnen een paar dagen staat je huis op Funda en ontvang je de eerste aanvragen. Je huis verkopen was nog nooit zo gemakkelijk.Online je huis verkopen

Wij werken samen met:

Huis op Funda NVM Makelaar Onderdeel van vb&t makelaars Veilig betalen met iDeal Service beloond met een 9,2 - Kiyoh

Al 4.386 woningen zijn verkocht en verhuurd via HuisPortaal.nl