Goedkope Makelaar

Woning op Funda

Bereken je voordeel als je jouw huis via HuisPortaal.nl verkoopt
Wil je jouw huis verkopen zonder tussenkomst van een dure traditionele makelaar? Als de voordeligste internetmakelaar in Nederland helpen we je graag verder. Bij ons betaal je namelijk alleen voor de makelaarsdiensten die je echt nodig hebt en dus geen dure courtage achteraf. Hieronder kun je jouw besparing gemakkelijk berekenen.

Bereken je besparing direct

Op zoek naar een goedkope makelaar?

Heb je verkoopplannen en ben je op zoek naar een goedkope makelaar? Indien je bereid bent om zelf ook wat werkzaamheden te verrichten tijdens het verkoopproces dan kun je met behulp van onze dienstverlening flink besparen op de makelaarskosten. Indien je het met ons eens bent dat de bezichtiging iets is dat het beste uitgevoerd kan worden door de eigenaar zelf dan bent u bij HuisPortaal.nl aan het goede adres! Wij bieden verschillende pakketten aan waarbij je zelf kunt bepalen wat je zelf wilt doen en welke werkzaamheden je door ons wilt laten verrichten. Bij HuisPortaal krijg je de kans om zelf te bepalen hoeveel je zelf wilt doen. De bezichtiging uit voeren is daar minimaal een onderdeel van. Want wij zijn van mening dat niemand dit beter kan... dan jij zelf! Want wie weet er nu beter waarom je altijd zo prettig heeft gewoond en welke eigenschappen van de woning dit mogelijk hebben gemaakt? Juist! Dat bent jij zelf! Zo bespaar je met onze hulp gemiddeld tot wel €3.000,- op de makelaarskosten.

Een rekenvoorbeeld

Wanneer je een woning verkoopt met een waarde van €250.000,- dan rekent een traditionele makelaar hier gemiddeld 1.5% courtage voor, dit komt neer op €3750,- excl. BTW. Dit is €4.537,50 inclusief BTW. In veel gevallen betaald u bij een makelaar nog ongeveer €350,- excl. btw opstartkosten (€423,50 incl. btw). Hiermee kom je op een totaalbedrag van €4.961,- incl. btw aan kosten. Bij HuisPortaal.nl kost een all-in pakket met foto's, video, 360 graden foto's en plattegronden slechts €950,- incl. BTW. Voor dit bedrag hoef je dus uitsluitend de kenmerken van uw woning zelf in te voeren op de website, waarna HuisPortaal.nl alles zo snel mogelijk in werking zet om jouw woning in de verkoop te plaatsen. Er komt zelfs een makelaar van HuisPortaal.nl bij je langs om de woning op te nemen voor dat deze op Funda wordt geplaatst. Wanneer dit is gedaan dan wordt jouw woning spoedig doorgeplaatst op Funda met een uitgebreide advertentie. De bezichtigingen komen vervolgens automatisch bij je binnen via mail en in de beheeromgeving waar jij als verkoper jouw advertentie kunt beheren en het verkoopproces in de gaten kunt houden. Jij legt vervolgens zelf contact op een tijdstip dat het jou en de potentiële koper uitkomt. Hierbij ben je dus niet afhankelijk van de werktijden van een makelaar maar kun je zelfs op zondag een bezichtiging uitvoeren als je wilt. Indien de potentiële koper een bod uit wil brengen op jouw woning dan kan dit weer bij een makelaar van HuisPortaal.nl. Deze voert in overleg met jou de onderhandeling en maakt nadat het akkoord is bereikt de voorlopige koopovereenkomst op. Deze kun je dan weer thuis tekenen samen met de kopers. Ondanks dat dit proces slechts op enkele punten afwijkt van de traditionele manier, scheelt het dus gemiddeld ruim €4.000,- aan makelaarskosten. Ben daarom geen dief van je eigen portemonnee en kies voor een goedkope makelaar als HuisPortaal.nl in plaats van een dure traditionele makelaar.

Traditionele makelaars hanteren gemiddeld zo'n 1,8% courtage van de verkoopprijs, dit kan oplopen tot vele duizende euro's. HuisPortaal.nl doet daar niet aan, wij vragen enkel een laag transparant tarief vooraf. Je weet als klant wat je kwijt bent, en er zijn geen verborgen extra kosten. Wil je een woning verkopen of verhuren zonder tussenkomst van dure makelaar? Kies hieronder een pakket en ga direct aan de slag:

Funda Start

 • Funda basisplaatsing Funda makelaars
 • Raamposters (2 stuks)
 • Onbeperkt wijzigen
 • Verkoophulp NVM makelaar

Slechts €395,-

Funda Plus

 • Alles van Funda Start
 • Met 50 foto's op Funda
 • Met o.a. v-bord & plattegrond
 • Wij stellen koopovereenkomst op

Slechts €595,-

Funda All-In

 • Alles van Funda Plus
 • Inclusief fotografie en video
 • Met woningomschrijving
 • 360°-foto tour

Slechts €950,-

Funda Start Verhuur

 • Vermelding op top verhuursites
 • Met 1 foto op Funda Funda makelaars
 • Raamposters (2 stuks)
 • Hulp bij verhuurovereenkomst

Slechts €275,-

Een online huis verkopen met HuisPortaal.nl. Dat werkt zo!

Schrijf een leuke tekst over je woning, maak sfeervolle foto’s en upload alles naar HuisPortaal.nl. Vervolgens gaan onze NVM makelaars voor je aan de slag. Binnen een paar dagen staat je huis op Funda en ontvang je de eerste aanvragen. Je huis verkopen was nog nooit zo gemakkelijk.Online je huis verkopen

Wij werken samen met:

Huis op Funda NVM Makelaar Onderdeel van vb&t makelaars Veilig betalen met iDeal Service beloond met een 9,8 - Kiyoh

Al 4.819 woningen zijn verkocht en verhuurd via HuisPortaal.nl