Funda Recreatie

Woning op Funda

Wil je zelf je vakantiehuis verkopen? Plaats een advertentie op Funda Recratie!
Of je vakantiewoning nu in Nederland staat of in het buitenland, bij HuisPortaal.nl begeleiden wij je graag bij de verkoop. Hierbij werken we volgens het principe: alles wat je zelf kunt doe jij, de rest regelen wij. Dat is wel zo voordelig!

Funda Start

 • Funda basisplaatsing Funda makelaars
 • Raamposters (2 stuks)
 • Onbeperkt wijzigen
 • Verkoophulp NVM makelaar

Slechts €495,-

*De plaatsingskosten op Funda Recreatie zijn voor één jaar, opdrachtgever kan deze jaarlijks voor €50,- incl. BTW verlengen.

★ Meest gekozen pakket
Funda Plus

 • Alles van Funda Start
 • Met 50 foto's op Funda
 • Met o.a. v-bord & plattegrond
 • Wij stellen koopovereenkomst op

Slechts €695,-

*De plaatsingskosten op Funda Recreatie zijn voor één jaar, opdrachtgever kan deze jaarlijks voor €50,- incl. BTW verlengen.

Funda All-In

 • Alles van Funda Plus
 • Inclusief fotografie en video
 • Met woningomschrijving
 • 360°-foto tour

Slechts €995,-

*De plaatsingskosten op Funda Recreatie zijn voor één jaar, opdrachtgever kan deze jaarlijks voor €50,- incl. BTW verlengen.

Funda Start Verhuur

 • Vermelding op top verhuursites
 • Met 1 foto op Funda Funda makelaars
 • Raamposters (2 stuks)
 • Hulp bij verhuurovereenkomst

Slechts €375,-

*De plaatsingskosten op Funda Recreatie zijn voor één jaar, opdrachtgever kan deze jaarlijks voor €50,- incl. BTW verlengen.

Waarom zou zelf je vakantiewoning verkopen?

Heb je een nieuwe vakantiewoning op het oog of past je chalet niet meer bij je vakantiewensen? Dan is je huidige vakantiewoning verkopen een logische volgende stap. Hiervoor kun je een dure makelaar inschakelen, maar het is veel voordeliger om zelf een groot deel van de verkoop te regelen. In jouw geval ook een verstandige keuze, want niemand kent je vakantiehuisje beter dan jij! Je besparing kan oplopen tot enkele duizenden euro’s.

Hoe werkt je vakantiewoning verkopen via HuisPortaal.nl?

Wij ondersteunen je graag bij de verkoop van je vakantiewoning. Hierbij werken we volgens het principe: alles wat je zelf kunt doe jij, de rest regelen wij. Je schrijft bijvoorbeeld zelf een aantrekkelijke advertentietekst over je vakantiewoning en regelt de bezichtigingen. Wij nemen de woningopname voor onze rekening, zetten je advertentie op Funda en ondersteunen bij de onderhandelingen.

Met onze hulp is je vakantiewoning verkopen een fluitje van een cent. Via onze beheeromgeving helpen we je stap voor stap bij het verkoopproces met duidelijke handleidingen en tips. We staan natuurlijk ook altijd klaar om je persoonlijk te helpen met advies. In de meeste gevallen heb je binnen een paar minuten een reactie van een NVM makelaar. En ook na de verkoop bieden we uitstekende service. Zo weet je zeker dat het verkoopproces soepel verloopt, tegen zo laag mogelijke kosten.

Een recreatiewoning verkopen via Funda Recreatie

Wanneer een woning geen permanente verblijfplaats is spreken we van een recreatiewoning, ook wel tweede huis genoemd. Ook recreatiewoningen kun je prima verkopen via Funda. Door de naamsbekendheid van de website is ook het bereik onder vakantiewoningzoekers enorm.

Een woning verkopen in het buitenland via Funda Europa

Wist je dat je via Funda ook woningen in het buitenland kunt verkopen? Dat gebeurt onder de noemer Funda Europa. Vooral in bekende vakantielanden zoals Italië, Frankrijk en Spanje is het aanbod groot, net zoals in onze buurlanden België en Duitsland. Daarmee is Funda Europa een ideale website om je woning onder de aandacht te brengen van Nederlanders die op zoek zijn naar een vakantiewoning in hun favoriete vakantieland.

Hoe werkt je vakantiewoning verkopen via HuisPortaal.nl?

Wil je zelf je vakantiehuisje verkopen, maar tegelijk ook profiteren van de kennis van een gecertificeerde NVM makelaar? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Dit kun je sowieso van ons verwachten:

 1. Het grootste bereik van Nederland: we plaatsen je vakantiewoning, boshuisje of chalet op Funda en andere woonsites én zetten daarnaast social media in voor extra publiciteit. Hierdoor bereiken we maandelijks een enorm publiek.
 2. Top service: misschien omdat je alles regelt met dezelfde makelaar, misschien omdat we altijd voor je klaar staan. Feit is dat onze klanten ons beoordelen met een 8,8. Daar zijn we uiteraard heel trots op :).
 3. Met HuisPortaal.nl behaal je resultaat: we bestaan pas een aantal jaren. Toch zijn we al betrokken geweest bij meer dan 1.600 verkopen. En ook niet onbelangrijk: een huis staat gemiddeld drie maanden te koop én we verkopen vrijwel altijd boven de vraagprijs. Een geruststellende gedachte.
 4. Scherp tarief: je betaalt alleen voor de makelaarsdiensten die je echt nodig hebt. Daarom vragen we een stuk minder dan reguliere makelaars. Maar ook onder online Funda makelaars behoren wij tot de voordeligste van het land.

Een huis op Funda zetten met HuisPortaal.nl? Dat werkt zo!

Schrijf een leuke tekst over je vakantiewoning, maak sfeervolle foto’s en upload alles naar HuisPortaal.nl. Vervolgens gaan onze NVM makelaars voor je aan de slag. Binnen een paar dagen staat je huis op Funda en ontvang je de eerste aanvragen. Je vakantiehuis verkopen was nog nooit zo gemakkelijk.Je huis op Funda

Wij werken samen met:

Huis op Funda NVM Makelaar Onderdeel van vb&t makelaars Veilig betalen met iDeal Service beloond met een 9,8 - Kiyoh

Al 4.820 woningen zijn verkocht en verhuurd via HuisPortaal.nl