Fotobewerking

Fotobewerking voor Funda

Fotobewerking

Wist je dat woningen met bewerkte foto's wel 3 x sneller verkocht worden, en vaak ook nog eens tegen een betere prijs? En dat je via HuisPortaal.nl zelf professionele foto's van jouw woning kunt schieten, zonder dat daar een fotograaf voor aan de pas hoeft te komen?

Om ervoor te zorgen dat jouw woning het beste tot haar recht komt op beeld, hebben we een fotobewerkingsdienst. Hiermee krijg jij een complete handleiding met cruciale tips, tricks en instructies zodat jij iedere hoek van jouw woning piekfijn en optimaal kunt fotograferen. Kortom - je leert hoe je professionele woningfoto's maakt met jouw eigen camera!

Dat niet alleen: dit aanbod is inclusief een fotobewerking van een team professionele fotobewerkers. Jij maakt de foto’s, en dit team van professionals zorgt ervoor dat jouw foto's tot in de puntjes geoptimaliseerd worden tot perfecte plaatjes. Is de buitenlucht bijvoorbeeld te grijs? Zij zorgen voor helder blauwe luchten achter de buitenfoto's. Scheelt het aan de belichting of kleur elders in de woning? Deze wordt zo nodig aangepast. Zo wordt de woonbeleving van jouw woning zo passend en doeltreffend mogelijk vastgelegd, en staat niets jouw woning nog in de weg voor een succesvolle verkoop.

Voorbeeld

Hieronder zie je een voorbeeld van een foto waarbij onze professionele fotobewerkers de foto hebben bewerkt. Gebruik de slider onderaan de foto om het verschil goed te zien.

Fotobewerking bestellen?

Je kunt deze extra dienst direct bestellen bij het afnemen van een pakket. Heb je al een pakket en wil je deze dienst bestellen, dan kun je binnen de beheeromgeving deze dienst afnemen via de knop 'Extra Diensten' voor slechts €49,-.

Wij werken samen met:

Huis op Funda NVM Makelaar Onderdeel van vb&t makelaars Veilig betalen met iDeal Service beloond met een 9,8 - Kiyoh

Al 4.820 woningen zijn verkocht en verhuurd via HuisPortaal.nl