Maak een slim huis nog slimmer!

Iedereen vindt het toch fijn om zijn eigen huis op te knappen en nieuwe items toe te voegen? Het is goed dat je daarom op zoek gaat naar leuke tips om het wonen in huis nog leuker te maken. Heb jij al een smart home of wil je het nog beter maken? We hebben een paar voorbeelden voor jou zodat je zelf eens na kunt gaan wat er bij je past. Misschien heb je al een paar van de tips in het gebruik, maar er zijn er zoals je hieronder kunt lezen dus nog veel meer.

Slim wonen doe je zelf

Een goed voorbeeld om je woning slimmer te maken is de slimme thermostaat. Daar maken steeds meer huishoudens dan ook graag gebruik van. Als je niet thuis bent kun je toch je thermostaat hoger of lager zetten. Dit is bijv. ideaal wanneer je bijna naar huis gaat en in een warme woning thuis wilt komen. Maar ook wanneer je vergeten bent de verwarming uit te zetten toen je van huis ging. Je kunt hem namelijk met een apparaat op afstand bedienen. Hierdoor kun je ook aparte kamers verwarmen en ook dat is een besparing op je energiekosten.

Wanneer ga jij aan de slag?

Je hebt nog veel meer tips van ons tegoed! Je kunt ook denken aan de slimme verlichting. Hiermee bespaar je een hoop geld dat je weer kunt gebruiken voor bijvoorbeeld je traprenovatie! Deze kun je dan op vaste tijden aan en uit laten gaan, dit is bijv. ideaal wanneer je op vakantie bent. Het is dan ook inbraak werend en ook als je een dagje weg bent en je wilt niet in het donker thuis komen, dan is dit de ideale tip om het wonen nog leuker en slimmer te maken. Ontdek daarom zelf wat er zoal kan en dan kun jij zelf aan de slag!