Hoe ziet jouw (t)huis eruit?

Heerlijk als je eindelijk het huis hebt gevonden waar je jezelf oud ziet worden. Je moet alleen nog even er voor zorgen dat je huis ook echt een thuis zal worden. Dat kun je alleen voor elkaar krijgen door de juiste keuzes te maken voor de inrichting. Iedereen heeft zijn eigen smaak en daarom is het juist zo belangrijk dat je echt goed kijkt naar wat jij of jullie graag willen doen met het huis. Zo zijn er een paar keuzes die erg belangrijk zijn voor de gehele look van het huis. Welke keuzes dit zijn en hoe je dat goed kunt regelen, lees je hier.

De muren

Je kunt nog zo leuke spullen kopen voor in huis, maar als je muren je uiteindelijk niet aanstaan zal dat zonde zijn. Denk dus heel goed na over de kleuren die je graag terug wilt zien in huis. Je accessoires en meubels moeten allemaal op die leur(en) afgestemd worden dus is het maken van een weloverwogen keuze zeer belangrijk. Houd je van een rustige sfeer kies dan voor wit, pastelkleuren of lichtkleurige aardetinten zoals beige. Ben je meer van de klassieke huizen? Denk dan na over cognackleur, groentinten en bruin. Verf je muren in ieder geval niet een kleur, omdat je die kleur ‘wel mooi’ vindt. Bedenk wat er wel en niet bij zal passen en je maakt veel betere keuzes.

De vloer

Als er iets is dat je huis jouw huis maakt en niet dat van de buren is het de combinatie van de muren en de vloer. Er zijn veel soorten vloeren en al die soorten zijn er ook nog eens in meerdere kleuren en patronen. Laminaat, vinyl en tegels zie je het meest. De kans is groot dat jij bij jou in huis ook graag een van deze vloeren plaatst. Denk na over het karakter dat je graag voor je huis zou willen. Een redelijk modern huis met lichte muren zou perfect samengaan met een witte of grijskleurige laminaat. Voor echt goed advies over laminaatvloeren en het aanschaffen er van kun je beter terecht bij De Laminaat Expert dan bij ons. Ook vinyl kun je vaak in allerlei soorten vinden.

Ga voor tijdloos

Als er iets is wat zonde zou zijn, is het meegaan met een trend. Binnen de kortste keren zal je de inrichting van je huis al zat zijn en dat wil niemand. Welke kleur worden jouw muren? En ga je voor laminaat van De Laminaat Expert of wordt het een totaal andere vloersoort? Wat je ook in gedachten hebt, deze keuzes zullen van jouw huis een thuis maken.