Vijf details die je huis écht af maken!

Verhuizen is naast stressvol erg leuk. Je heb de kans een woning precies zo in te richten dat het een écht thuis wordt. De grote dingen als het kiezen van een plekje voor de bank en eettafel zijn makkelijk en worden snel gedaan. Maar het gebeurt ook vaak dat de details nog wel eens op zich laten wachten. Je bent na zo’n verhuizing immers erg moe en je moet binnen no time ook weer aan het werk. Daarna willen de details er nog wel eens bij in schieten. Wij hebben vijf van deze details op een rijtje gezet (en zelf thuis ook aangepakt).

1. Plinten

De muren zijn mooi geverfd, de vloer is prachtig gelegd, maar de plinten konden door de natte muur natuurlijk nog niet tegen de muur aan. Natuurlijk hebben de meubels ook al een plekje gekregen en is het een hele opgave om de plinten netjes te krijgen. Komt volgende week wel... Nou nee dus! Doe het nu en er valt een last van je schouders!

2. Vervangen van de deuren

Ook weer zoiets wat eigenlijk geen prioriteit had. De deuren deden het nog prima, maar je kan zien dat ze er al wel even in zitten. Het vervangen van de deuren is ook een enorm sjouwwerk en doe je niet zomaar zelf. Bel daarom nu een bekende en rijd even naar de bouwmarkt voor nieuwe deuren. Samen is het klusje zo gepiept.

3. Nieuw bedlinnen

Je bed is de plek waar je de meeste tijd doorbrengt in je huis. Misschien heb je voor je verhuizing wel een nieuw bed en nieuw matras aangeschaft, maar het bedlinnen was nog goed toch? Hoewel dat misschien zo is, is een nieuw dekbed altijd wel erg fijn. Een ganzendons dekbed zorgt voor een heerlijk zachte en warme nachtrust. Wil je een nog fijner dekbed? Neem dan een kameel dekbed.

4. Opgeruimde garage

Bij de meeste mensen in de garage een plek voor alle spullen die je niet in huis kwijt kan. Het wordt dan ook snel een georganiseerde chaos. En misschien ligt alles voor jou op een logische plek en vind jij het er niet uitzien als een bende, maar wanneer je iemand vraagt om iets uit de garage te pakken kan diegene nog weleens schrikken. Ook net na een verhuizing. Even de schouders eronder en het is zo opgelost.

5. Kabels

Misschien heb je het al wel gedaan toen je alles een plekje gaf in je nieuwe huis, maar het wegwerken van de kabels zorgt voor een mooier aanzicht en een opgeruimde woonomgeving. De lampen zijn alleen lampen en de tv is alleen een tv. Niet meer zo’n warboel van kabels en draadjes die een doorn in het oog zijn.