Wat is de Funda toppositie?

Funda.nl is de grootste verkoopsite voor koop- en huurwoningen in Nederland met het breedste aanbod. Maandelijks komen ruim 40 miljoen bezoekers op de website van Funda en als je je huis op deze website wilt verkopen kan je dus niks anders doen dan proberen op te vallen. Eén van de manieren om dat voor elkaar te krijgen is door gebruik te maken van de Funda toppositie. Deze positie zorgt ervoor dat je bij een zoekfunctie naar keuze direct bovenaan in het scherm verschijnt en je dus een grotere potentie hebt om gevonden te worden. Wat houdt deze positie bovenaan de pagina nog meer in?

Beter zichtbaar

De Funda toppositie zorgt ervoor dat je aanwijsbaar beter wordt gevonden. Als individueel object wordt je dan niet meer willekeurig tussen een lange lijst van woningen geplaatst, maar valt jouw woning extra op. Je kunt de Funda toppositie voor langere tijd bezitten, bijvoorbeeld voor een week of maand, maar dan dien je wel een vergoeding te betalen. De hoge vindbaarheid geldt zowel voor desktop, tablet als voor de mobiele website/app.

Relevante zoektermen

Een Funda toppositie is leuk, maar hoe weet je of je ook daadwerkelijk wordt gevonden door je target groep? Dat kan met de matching op relevantie. Zo kan je de plaats of het gebied aangeven als locatievoorziening waarop mensen kunnen zoeken, bijvoorbeeld ‘appartement Amsterdam’ of ‘huurwoning Utrecht’. Bezoekers van Funda kunnen tevens een streefprijs instellen en jouw woning komt dus niet alleen op locatie bovenaan te staan, maar ook nog op de juiste streefprijs. Al met al heb je door de Funda toppositie bewezen 7x meer kans dat er op je advertentie wordt geklikt. De prijs daarvoor is 60 euro per week.

Hoe ziet het eruit?

De Funda toppositie wordt standaard boven de algemene zoekresultaten getoond. Dit kan je vergelijken met een advertentie op een zoekterm in de Google zoekmachine. Op de desktop versie van de website van Funda.nl heb je drie topposities, bij de tablet versie twee en op de mobiele website is er maar één toppositie en dat wil jij natuurlijk zijn. Gedurende de periode die je uitkiest om op de Funda toppositie te willen staan, sta je ook daadwerkelijk bovenaan. De toppositie kan worden ingesteld voor koopwoningen, huurwoningen, nieuwbouwprojecten en bedrijfsobjecten. Wil je de kans op een verkoop- of huur via de grootste verkoopsite van Nederland ook vergroten? Kies dan voor de Funda toppositie. Funda toppositie toevoegen als extra dienst op HuisPortaal.nl? Via 'Extra Diensten' in de beheeromgeving kun je de Funda toppositie toevoegen. Maak de keuze tussen 1 week à 65,- of 1 maand à 130,-.