Maak van je nieuwe woning direct een thuis

Het is haast ongelooflijk hoe fantastisch je nieuwe woning er uit kan zien door simpelweg de schutting te verven. Met name wanneer je met je gezin in een nieuwe woning trekt, die nog niet helemaal voelt als thuis. Natuurlijk, het bankstel is vertrouwd. Net als de gordijnen, je televisie, eetkamertafel. Je weet wel; jouw spullen. Ieder meubel, ieder voorwerp in je nieuwe woning stond eerder ook in het oude huis. Uitzonderingen daargelaten natuurlijk. Toch moet je nog wennen aan je nieuwe thuis. De kinderen slapen wat onrustig en je hebt soms het gevoel dat je op vakantie bent. Maar het verhuizen naar een huis met een tuin, of verhuizen naar een tuin met een schutting geeft je precies wat je nodig hebt om van je woning direct een thuis te maken. Direct? Ja, direct!

Jouw schutting verven

Door de schutting te verven zorg je ervoor dat die prachtige nieuwe woning een thuis wordt. Je schutting verven in de kleur die bij jou past, de voor- en achtertuin inrichten op je eigen manier en natuurlijk zorgen voor een verfje op de kozijnen die matcht met je schutting! Iedere dag wanneer je thuis komt is die schutting het eerste wat je ziet. Dat voelt lekker vertrouwd! Op die manier maak je de woning helemaal je eigen. En dan heb je nog niet eens gedacht aan hoe goed het eigenlijk is voor je schutting om geverfd te worden! Het hout kan door dat likje verf namelijk veel beter tegen weersomstandigheden. De levensduur van de schutting wordt door verven enorm verlengd. Daarnaast bescherm je met hoogwaardige beits ook nog de kleur tegen UV-straling.

De ene schutting is de andere niet

Wacht! Voordat je in je overall op de ladder staat met een kwast in handen, moet je wel de juiste verf voor jouw schutting kiezen. Er is dan ook nogal wat om rekening mee te houden. Wil je de nerf van het hout blijven zien? Wil je slechts een beschermende laag, zodat je de originele kleur van je schutting behoudt? Of ga je voor een spannende nieuwe kleur? Wat voor hout ga je eigenlijk schilderen? Is de schutting vergrijsd of zijn er delen die eerst vervangen dienen te worden? Je merkt het al, je schutting verven doe je niet zomaar even. Zo'n belangrijke klus moet je zorgvuldig voorbereiden.

Deskundig advies op maat Je kunt nu eenmaal geen expert zijn op ieder gebied. Maar door deskundige vakmensen te raadplegen kun je wél rekenen op die belangrijke ervaring en kennis. Kies daarom voor je materialen begint te bestellen even voor een moment van bezinning. Bij een leverancier zoals Osmo, die tegelijkertijd dient als kenniscentrum en service-gerichte vraagbaak, kun je vragen stellen alvorens je tot een beslissing komt. Vriendelijke medewerkers met verstand van zaken nemen de tijd voor je, luisteren naar je en zorgen voor doordacht advies dat volledig is toegespitst op jouw project. De schutting verven wordt een stuk gemakkelijker wanneer je een expert van Osmo aan je kant hebt. Voor je het weet drink je een kopje koffie in de stralende zon. In je eigen achtertuin natuurlijk, met de mooiste schutting van de hele straat!