Klik pvc vloer zelf leggen

Je pvc vloer zelf leggen

Click pvc vloeren zijn pvc tegels die tegen elkaar aan geklikt worden. De vloer heeft de goede eigenschappen van de gebruikelijke pvc ( zoals duurzaamheid en waterbestendigheid maar ook warmte. Een voordeel is de gemakkelijke en snelle installatie. In dit artikel zullen we alle meest populaire vragen over je pvc vloer zelf leggen beantwoorden, zodat je kunt weten of deze geschikt voor jou is.

Hoe wordt click pvc geïnstalleerd?
Click pvc vloeren hebben hun benoeming te danken aan hoe ze werken. Ze hebben een kliksysteem. Hierdoor kan de vloer makkelijk in elkaar kan worden gezet.

Zijn Vinyl Click-vloeren waterdicht?
Ja! Eigenlijk zijn vrijwel alle vloeren van pvc, of ze nu click pvc of gelijmd zijn, volledig waterdicht. Ze zijn zodoende een zeer goede en veilige keuze, met name voor keukens en badkamers.

Hoe herken je een click pvc vloer?
Zoals je maar wenst! Het oppervlak van click pvc vloeren heeft een laag met een zeer echt ogende foto van elk denkbaar vloermateriaal. Hierdoor kan je click pvc vloer eruitzien als alles wat je wilt. Bijvoorbeeld donker hout. Maar ook een lichte steen of iets anders ertussenin. Als je op zoek bent naar een nieuwe vloer, begin je je misschien overweldigd te voelen - met zoveel soorten vloeren om uit te kiezen, hoe kies je dan de optie die bij jouw levensstijl en huis past? Pvc plankenvloeren worden om verschillende redenen snel een favoriet onder huiseigenaren, zoals deze:

1. Waterdicht.
Waterdichte pvc planken kunnen overal worden gebruikt, maar ze zijn vooral ideaal voor ruimtes zoals keukens, badkamers en kelders. Van onbedoeld morsen tot rotzooi van huisdieren, de zorgeloze pvc planken houden je vloer beschermd tegen vocht.

2. Realistische afbeeldendingen.
Misschien is een van de grootste aantrekkingskracht van klik pvc de vele verschijningsvormen die het kan aannemen. Patronen, kleuren en texturen die worden gebruikt om vinylplanken te maken, zijn uiterst authentiek en geven je vloeren de look en feel van het echte spul.

3. Gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.
Zoals bij elk type vloer, moet pvc af en toe worden schoongemaakt. Dit geldt vooral als het wordt gebruikt in een gebied met veel verkeer, maar gelukkig zijn ze gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Om je pvc planken er als nieuw uit te laten zien, gebruik je een bezem, stofzuiger of microvezelveger om ze snel op te ruimen. Voor een diepere reiniging zijn een vochtige dweil en een milde reiniger voldoende. Als bonus is waxen niet nodig. Bovendien hebben pvc plankenvloeren een beschermende slijtlaag waardoor ze hun glans jarenlang behouden.

4. Extreem duurzaam.
pvc plankenvloeren zijn gemaakt om op te leven. Het krast, deukt of vlekt niet gemakkelijk, waardoor het kind- en huisdiervriendelijk is. Dankzij de duurzame kwaliteiten van pvc kun je deze vrijwel overal in huis plaatsen.

5. Veel variatie.
Van hout tot marmer, steen, decoratieve tegels, parket, overlappingen en beton, je keuzes voor vloeren zijn vrijwel onbeperkt. Je zult niet alleen gemakkelijk een vloer kunnen vinden die je leuk vindt en die past in je gewenste interieurstijl, het kan ook zijn dat je moeite hebt om slechts één favoriet te kiezen.