Chaos in de werkplaats? Niet meer!

Zodra alles overhoop wordt gehaald, weet je dat het een enorme klus gaat worden om alles op te ruimen. Tenzij er een soort systeem in je voorraad met gereedschappen zit. En iedereen heeft vast wel een persoonlijke kaart door alle chaos heen. Een eigen, unieke logica. Maar ja, niks aan te doen. Het wordt nou eenmaal een troep in jouw werkplaats, daar kun je je maar beter bij neerleggen. Naast alle zagen, boormachines, schroevendraaiers en sleutels waarmee je vloer al bezaaid is. Dit bevordert natuurlijk niet het herinrichten van je huis! De weg van de minste weerstand, hè? Nou, die gaan wij mooi ‘s eventjes niet bewandelen! Deden we dat wel, dan hoefden we er ook geen artikel aan te wijden. Dus. Wat is voor jou de beste oplossing? Misschien staat ‘ie wel hieronder!

Gereedschapset

Zo’n rechthoekig trommeltje met het hoogstnoodzakelijke heb je al wel. Misschien zelfs zo’n klassiek uitklapgeval, waar je flink wat in kwijt kunt. Natuurlijk wordt dat een zootje, maar je weet tenminste waar je welke tool ongeveer moet zoeken. De rest ligt ergens in een kast, totdat je het nodig hebt. Zo hoeft het niet te gaan. In plaats daarvan kun je ook een gereedschapset aanschaffen, een grote metalen kast waarin je al je gereedschappen kwijt kunt. Kies voor een leeg exemplaar wanneer je al een flinke voorraad hebt of een gevuld exemplaar met alles erop en eraan wat je nodig hebt!

Werkbank

Die heb je vast al wel. Maar mocht je aan een nieuwe werkbank toe zijn, dan kies je er het liefste eentje waar je allerlei gereedschappen gemakkelijk aan op kunt hangen. Daarvoor zijn handige zijpanelen ingericht. En anders is er wel een exemplaar met een ladenblok om uit te kiezen.

Gereedschapwagen

Oh ja, die gereedschapset. Daar heb je toch helemaal niks aan zolang die niet mobiel is? Afhankelijk van het totaal oppervlak van je werkruimte misschien niet, nee. Maar in dat geval kun je ook voor een exemplaar met wieltjes kiezen, zodat je eenvoudig je hele voorraad neer kunt zetten daar waar je die nodig hebt! Handig toch? Succes met orde scheppen in de chaos!