4 tips voor het verbouwen van je badkamer

Staat er een badkamer verbouwing gepland? Bij het verbouwen van de badkamer komt veel kijken. Daarom geven wij 4 tips die je een beetje houvast kunnen bieden. Lees verder voor onze 4 tips voor jouw badkamer verbouwing!

Begin met de indeling

Beginnen bij het begin. Ben je tevreden met de huidige indeling van je badkamer? Zo ja, dan heb je geluk. De indeling hetzelfde houden zorgt namelijk dat je veel goedkoper uit bent. Je hoeft namelijk geen leidingwerk meer te verleggen. Ben je ontevreden met de huidige indeling? Dan zal je toch echt moeten rekening op extra kosten voor het verleggen van leidingwerk.

Badkamermeubilair

Bij het kopen van badkamermeubilair is het belangrijk om bij jezelf na te gaan welke spullen je allemaal in je badkamer bewaard. Hoeveel opbergruimte heb je hiervoor nodig? En wil je lades of schappen? De meeste mensen kiezen voor lades. Overzichtelijk en stijlvol. Badkamermeubilair kan je gemakkelijk en snel bestellen op Badkamerwinkel.nl. Kortingscode ontvangen? Ontvang direct korting op jouw bestelling!

Douche of bad?

Het kiezen van het sanitair is altijd lastig op het moment dat je de badkamer gaat verbouwen. Je wilt natuurlijk geen spijt krijgen van je keuze. Een bad of douche is een persoonlijke keuze. Vind jij het lekker om regelmatig heerlijk te ontspannen in bad? Dan is de keuze snel gemaakt.

Verlichting

De verlichting op de badkamer is erg belangrijk voor de sfeer. Als je ontspannen in bad ligt of onder de douche staat wil je een gedimd licht, maar s morgens wil je goed in de spiegel kunnen kijken. Bij het kiezen van de verlichting is het belangrijk om rekening te houden met jouw wensen. Een badkamerspecialist kan je hierbij goed adviseren. Let wel: koop alleen lampen die geschikt zijn voor de badkamer.