HuisPortaal.nl is een goedkope makelaar

Als je een goedkope makelaar zoekt is de keuze groot. Kies ook bij een goedkope makelaar eentje die bij je past. Kijk daarom altijd eerst goed op internet en vraag ook andere mensen die reeds gebruik gemaakt hebben van een bepaald makelaar om advies.

Ga naar HuisPortaal.nl

Ben je op zoek naar een goedkope makelaar? Kijk dan ook eens op HuisPortaal.nl Op deze website vind je veel informatie omtrent het kopen en verkopen van een huis maar ook een uitgebreid aanbod aan koop- en huurwoningen.

Inhoud pakketten

Bij een goedkope makelaar zoals HuisPortaal kun je kiezen uit drie verschillende pakketten en zorgt deze goedkope makelaar ervoor dat je huis op Funda komt te staan. Maak je keuze uit een Basis, Compleet of Extra pakket. Je meldt je aan en binnen korte tijd staat je woning op Funda, als je zelf de informatie daarover hebt geüpload. Welk pakket je ook kiest, je betaalt er slechts één keer een bepaald bedrag voor en je woning blijft online staan totdat deze ook daadwerkelijk verkocht is. Je kunt in de tussentijd wel aanpassingen laten doen als het wat lang duurt of als je wilt dat er extra diensten worden gedaan. Als je zelf actief deelneemt aan de verkoop van je huis betaal je natuurlijk minder dan wanneer er veel meer uit handen genomen wordt.

Wie doet wat?

Een goedkope makelaar zoals HuisPortaal werkt prima en zeker in dit digitale tijdperk. Het is makkelijk genoeg om zo je huis te koop te zetten. Na de aanmelding geef je aan welk pakket je wilt hebben en maak je jouw profiel aan. Je geeft de belangrijke gegevens van je woning door en hiermee maakt HuisPortaal een advertentie. Als je het moeilijk vindt om veel zelf te doen kunnen ze ook een NVM makelaar sturen die je helpt. Als de informatie en foto’s compleet zijn wordt de advertentie geplaatst en komen er hopelijk veel reacties. Het promoten van de woning kan op meer manieren geschieden. Goedkope makelaar HuisPortaal zorgt voor de online plaatsing. Daarnaast kun je deze zelf nog extra promoten met bijvoorbeeld posters of via sociale media. Daarna kunnen de bezichtigingen beginnen en komt de verkoop wellicht al in zicht. Wat je zelf precies kunt doen en wat zij als goedkope makelaar voor je regelen hangt af van welk pakket je kiest. Bekijk van tevoren goed wat een goedkope makelaar doet.