Een eigen spa: Maak van je droom werkelijkheid!

Je loopt al jaren lang rond met dit idee maar vindt het eigenlijk toch iets te ingewikkeld en misschien ook een beetje te duur. Toch is dit wel een van de dromen die maar terug blijft komen, gewoonweg omdat je het heel graag wilt. Een tip van mij is: Gewoon doen! Van dit soort dingen krijg je namelijk spijt als je het niet doen. En eerlijk is eerlijk, de droom is ook nog realistisch. Een jacuzzi is namelijk niet alleen voor de rijke mensen onder ons. Dit is dan toch echt het moment om je badkamer om te toveren in je eigen spa. Om je badkamer om te toveren tot een spa, heb je wel meer nodig dan alleen een bubbelbad. In het volgende artikelen geven we aan wat je allemaal nodig hebt.

Bubbelbad

Om je eigen spa te hebben, is een jacuzzi wel een belangrijk onderdeel. Het is erg ontspannend en hoeft niet eens zo duur te zijn. Schaf hem dus snel aan. Weet je nog niet precies wat voor jacuzzi je wilt? Neem dan contact op met de experts van Fonteyn Spa. Zij kunnen je alles vertellen over jacuzzi’s.

Accessoires

Naast een bubbelbad, zijn de accessoires ook erg belangrijk. Voor de echte spa beleving is het belangrijk dat er veel wit in de badkamer te vinden is. Denk hierbij aan bijvoorbeeld handdoeken en badjassen. Daarnaast is het ook belangrijk dat je veel natuurlijke materialen in je badkamer hebt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan riet en bamboe. Ook het licht is van belang. Om optimaal te ontspannen is het belangrijk dat je geen tl-licht gebruikt. Gebruik vooral zacht licht en kaarsjes. Als laatst is het belangrijk dat je veel natuurlijke geuren in de badkamer hebt. Dit brengt je helemaal in de spa stemming en kan je optimaal ontspannen. Het aanschaffen van geurkaarsen is dut zeker aan aanrader.