Appartement Verhuren

Appartement verhuren

Heb je een appartement? Verhuur hem zelf met hulp van HuisPortaal.nl
Wil je een appartement verhuren zonder tussenkomst van een prijzige makelaar maar wel op Funda.nl? Kies dan voor een verhuurpakket bij HuisPortaal.nl. Binnen de kortste keren trekt er een betrouwbare verhuurder in je woning.

Funda Start Verhuur

 • Vermelding op top verhuursites
 • Met 1 foto op Funda Funda makelaars
 • Raamposters (2 stuks)
 • Hulp bij verhuurovereenkomst

Slechts €375,-

★ Meest gekozen pakket
Funda Plus Verhuur

 • Alles van Funda Start Verhuur
 • Met 30 foto's op Funda
 • V-Bord (1 stuk)
 • Huurders check

Slechts €450,-

Funda Start

 • Funda basisplaatsing Funda makelaars
 • Raamposters (2 stuks)
 • Onbeperkt wijzigen
 • Verkoophulp NVM makelaar

Slechts €495,-

Funda Plus

 • Alles van Funda Start
 • Met 50 foto's op Funda
 • Met o.a. v-bord & plattegrond
 • Wij stellen koopovereenkomst op

Slechts €695,-

Een appartement verhuren was nog nooit zo gemakkelijk

Veel werkzaamheden die een traditionele makelaar aanbiedt kun je gemakkelijk zelf uitvoeren. Dus waarom zou je er duur voor betalen? Als online verhuurmakelaar pakken wij het anders aan. Wij werken namelijk volgens het principe: alles wat je zelf kunt doe jij; de rest regelen wij. Je schrijft bijvoorbeeld zelf een aantrekkelijke advertentietekst over je appartement en regelt de bezichtigingen. Wij bekijken je appartement, plaatsen je advertentie op Funda en Pararius en ondersteunen bij de onderhandelingen.

Met onze hulp is zelf je appartement verhuren fluitje van een cent. Via onze beheeromgeving helpen we je stap voor stap bij het verhuurproces met duidelijke handleidingen en tips. We staan natuurlijk ook altijd klaar om je persoonlijk te helpen met vragen of advies. In de meeste gevallen heb je binnen een paar minuten een reactie van een NVM makelaar. En we steken natuurlijk ook zelf de handen uit de mouwen. We onderwerpen potentiële huurders (ook expats en studenten) bijvoorbeeld aan een uitgebreide huurders check én we helpen je met het opstellen van de huurcontract. Dat is wel zo veilig.

De meest voordelige online verhuurmakelaar van Nederland

Als het op appartement verhuur aankomt is er genoeg keuze in de grote steden. Dus waarom zou je voor HuisPortaal.nl kiezen? Dit zijn onze sterke punten:

 1. Het grootste bereik van Nederland: we plaatsen een advertentie op Funda, Pararius en nog enkele andere Engelstalige woonsites én zetten daarnaast social media in voor extra publiciteit. Hierdoor bereiken we maandelijks duizenden expats. Met afstand het grootste bereik van Nederland.
 2. Uitstekende service: misschien omdat je alles regelt met dezelfde verhuur makelaar, misschien omdat we altijd voor je klaar staan. Feit is dat onze klanten ons beoordelen met een vette negen. Daar zijn we uiteraard heel trots op :).
 3. Met HuisPortaal.nl komt de verhuur van je huis helemaal goed: we bestaan pas een aantal jaren. Toch zijn we al betrokken geweest bij meer dan 4.300 transacties, waaronder enkele honderdtallen aan appartementen. Een appartement staat gemiddeld twee weken in de etalage. Een geruststellende gedachte.
 4. De voordeligste online verhuurmakelaar: je betaalt alleen voor de makelaarsdiensten die je echt nodig hebt. Daarom vragen we een stuk minder dan reguliere verhuurmakelaars. Maar ook onder online makelaars behoren wij tot de voordeligste van het land.

Een appartement verhuren met HuisPortaal.nl? Dat werkt zo!

Schrijf een leuke tekst over je woning, maak sfeervolle foto’s en upload alles naar HuisPortaal.nl. Vervolgens gaan onze NVM makelaars voor je aan de slag. Binnen een paar dagen staat je huis op Funda en Pararius en ontvang je de eerste aanvragen. Je huis verhuren was nog nooit zo gemakkelijk.Mijn huis verhuren aan expats

Wij werken samen met:

Huis op Funda NVM Makelaar Onderdeel van vb&t makelaars Veilig betalen met iDeal Service beloond met een 9,8 - Kiyoh

Al 4.793 woningen zijn verkocht en verhuurd via HuisPortaal.nl